Meidän kaikkien valinnat vaikuttavat meidän kaikkien tulevaisuuteen

Olemme käyttäneet luomutuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja luontaistuotteita yli kymmenen vuotta, mutta varsinainen sysäys luomulääkintään tuli vuonna 2013 maaliskuussa, kun perheeseemme ilmaantui pahanlaatuinen syöpä. Siitä saakka olemme käyttäneet etupäässä raakaravintoa, joka valmistetaan pelkästään luomuraaka-aineista, sekä kaikkia mahdollisia luomulääkinnässä käytettyjä tuotteita. Hyvällä menestyksellä.

Blogiperheemme blogit käsittelevät omissa kategorioissaan:

Muotia, tyyliä, pukeutumista ja vaatteita. Kirjoittaja on mallipukineidenvalmistaja/ pukeutumisneuvoja.

Luomua, luomutuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja luontaistuotteita.

Syövän sairastamista potilaan näkökulmasta.

Syöpäsairautta sairastuneen puolison näkökulmasta.

Omaishoitajan arjesta hyvinä ja huonoina hetkinä.

Yleisiä päivän polttavia puheenaiheita.

Ruoka ohjeita.

Jos et halua kommentoida julkisesti, voit toki ottaa yhteyttä yksityisesti sähköposteihimme. Kommenttisi on tervetullut, vastaamme luottamuksellisesti.

Syöpäpotilas: mv1@xn--meidnvalintamme-3kb.com

Puoliso: mv2@xn--meidnvalintamme-3kb.com

Facebookista löydät meidät nimellä: Meidänvalintamme-Hämyni

 

 

3 vastausta artikkeliin “Meidän kaikkien valinnat vaikuttavat meidän kaikkien tulevaisuuteen”

 1. Hei!

  Törmäsin blogiinne sattumalta etsiessäni tietoa luonnontuotteista, joilla olisi vaikutusta syövän hoidossa/syöpähoitojen rinnalla.
  Myös minun mieheni sairastui kaksi vuotta sitten pienisoluiseen keuhkosyöpään. Syöpä tuli ilmi mieheni äkillisen alaraajahalvauksen selvittelyn yhteydessä -rintarangasta löytyi metastaasi,joka painoi hermoja ja johti halvaantumiseen.
  Koepalan perusteella todettiin,että kyseessä on keuhkosyöpään sopiva tuumori, vaikka itse keuhkoissa oli vain 2,3cm pitkä ”arpi” pahalaatuinen sellainen.

  Hoidot alkoivat vaikuttaa pian, ja mieheni alkoi hiljalleen kuntoutua, kun etäpesäke saatiin hoidoilla kokonaan kutistettua, eikä muita pesäkkeitä ollut. Hoidot päättyivät loppuvuodesta 2014 ja vuosi meni hyvin, ja tauti pysyi hyvin aisoissa.

  Viime kesänä kuitenkin mieheni valitteli kipua lonkassa, joka sitten parin kuukauden kuluessa paheni ja lonkka murtui. Syyksi paljastui tuumori. Lonkka leikattiin ja mieheni toipui täysin. Kuvissa kuitenkin paljastui pieniä metastaaseja ”muutamia pisteitä” lapaluussa ja muutama kylkiluissa. Hoidot aloitettiin uudelleen ja nyt kuudennen kerran jälkeen, pesäkkeet ovat kalkkeutuneet ja syöpämarkkerikin on viitearvojen sisällä.

  Kaikki oli taas kerran liian hyvin, ja uudeksi riesaksi saatiin eturauhassyöpä, joka tosin todettiin koepalojen perusteella, PSA arvolla ”vain” 2,7 eli tuolloin normaalina, jo vuosi sitten -matalan riskin eturauhassyöpänä ja aloitettiin hormonihoito tabeletein.Tilanne on pysynyt hyvänä, kunnes kk sitten PSA nousi arvoon 23, eli reippaasti yli viitearvojen.

  Lääkäri halusi aloittaa hormonihoidot pistoksina, mutta niillä on paljon haittavaikutuksia, eikä mies ole niistä mielissään , kun on juuri saanut itsensä hyvään kuntoon kävelyn suhteen (sytot ovat sopineet hänelle alusta asti hyvin, ilman mitään haittavaikutuksia, jollei parin päivän väsymystä lasketa)

  Tämän vuoksi ole etsinyt kuumeisesti tietoa ruokavalion vaikutuksista syövän hoidossa, kunnes törmäsin blogiinne.

  Syömme kyllä paljon vihanneksia ja hedelmiä, ja miehelläni on magnesium’-ja kalsiumlisä sekä D-vitamiinia.

  Olisinkin kysynyt neuvoja/vinkkejä ruokavalioon liittyen- mitä luonnontuotteita tai lisiä miehesi käyttää? Millainen ruokavalionne noin yleisesti ottaen on? Mitä suositte? Mistä löytää tietoa?

  Olen erittäin kiitollinen jo etukäteen vastauksistanne!! 🙂

  1. Hei!
   Kiitos kysymyksestäsi nimimerkki Vaimo. Kirjoituksestasi käy hyvin esille kuinka salakavala tauti on kyseessä. Koskaan ei ole liian paljon aseita, kun syöpää vastaan taistellaan. Hienoa että miehesi on saanut hyvän vasteen sytostaateista, niin minäkin sain. Koululääketiede ja varsinkin sytostaatit ovat kehittyneet viime vuosina valtavasti. Kuitenkin oma mielipiteeni on, että luonnosta löytyy valtavasti lisää terveyttä edistäviä aineita, joilla syöpää voidaan hoitaa ja myös ennalta ehkäistä.
   Olen avannut noin vuosi sitten omaa luontaistuotteiden käyttöäni, jota voi kuvailla melkoiseksi hevoskuuriksi. Olen noudattanut kirjoittamaani annostusta noin kolme vuotta ja olen niin tyytyväinen tuloksiin, että tulen varmasti käyttämään samaa annostusta koko elämäni. En vain halua laskea suojaustani taistellessani pahinta mahdollista vastustajaani vastaan.
   Löydät luettelon käyttämistäni aineista perusteluineen menemällä blogimme etusivulle: Meidänvalintamme.com, siellä on vasemmassa reunassa vihreä palkki, josta ylimpänä on suuraakkosilla otsikko: VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT. Kun siirryt alemmas tulevat esille KATEGORIAT, jossa on viidentenä kategoria nimeltään: Luontaislääkintä (2). Klikkaamalla sitä sinulle avautuvat peräkkäin artikkelit: 16.5.2015 kirjoitettu ”Lääkitys” kohdallaan osa 1, sekä 17.5.2015 kirjoitettu ”Lääkitys” kohdallaan osa 2. Näissä artikkeleissa olen luetellut käyttämäni luomu lääkkeet.
   Yleisesti ottaen ruokavaliomme sisältää noin 70% raakaravintoa, pyrimme aina käyttämään pelkästään luomua, ettemme lisäisi syöpäriskiämme vaarallisilla lannoite-, ja kasvinsuojelumyrkyillä, joita tehoviljellyt tuotteet tunnetusti sisältävät. Myös pitkälle prosessoidut tuotteet ja liha, varsinkin punainen liha ovat pannassa meillä, kuten myös runsaasti karsinogeeneja sisältävät mustiksi grillatut tuotteet.
   Käyttämästämme ruokavaliosta löydät lisää tietoa useammasta eri kategoriasta blogisivultamme. Voit kysyä lisää milloin vain, vastaamme molemmat mielellämme kysymyksiin kumpi meistä aina ensin ehtii vastaamaan.
   Ajantasaista tietoa löydät nykyään parhaiten internetin kautta esimerkiksi googlaamalla, kunhan muistat googlata tarpeeksi laajan lähdetietomäärän ja muistamalla lähdekritiikin. Netissä on valtavasti myös väärää tietoa, jota ei ole välttämättä tutkittu tarpeeksi eikä se näin ollen ole riittävän validia. Lääkeyhtiöiden äänitorvina toimivat lääkärit ovat aivan oma lukunsa, heidän lausunnoissaan kuuluu lääkefirmojen maksama suuri raha. Onhan lisääntyvä syöpäsairaiden määrä lääkefirmoille valtavan suuri bisnes ja luomulääkkeiden parantavat vaikutukset haluttaisiin vaieta kuoliaiksi heidän taholtaan. Oikein aurinkoista alkavaa kesää sinulle ja miehellesi ja kaikkea hyvää teille.

 2. Hei!

  Ehdinkin jo lueskella pidemmälle ja selasin luettelemiasi sivuja blogistanne. Googlettamallakin löytyi myös paljon tietoa asiasta, mutta menee kyllä hetki sulatellessa tätä kaikke a tiedon tulvaa 🙂

  Kiitos blogistanne ja neuvoista, niistä on ollut nyt jo paljon apua ja TOIVOA taistelussa tätä sairautta vastaan.

  Kaikkea hyvää myös teille ja ihanaa kesää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.