Plantforce riisiproteiini tuotetieto

Sain tänään Lootuskaupan, Sami Nuoralta tarkan tuotetiedon riisiproteiinista. Jos joku lukijoista nyt lukee ensimmäistä kertaa postaustani riisiproteiinista niin saimme kyseisen tuotteen Lootuskaupalta testattavaksi. Otimme sen mielellään testattavaksi, koska miehelleni tuli rankkojen syöpähoitojen jälkeen vatsa herkäksi ja ruokavalion suhteen joutuu olemaan tarkka.

Olin hieman epäileväinen aluksi, että kuinkahan käy, mutta vatsa on kestänyt tosi hyvin, eikä ripulointia tai vatsan turpoamista tullut, vaikka olemme käyttäneet tuotetta lähes päivittäin. Mikä on ollut oikein positiivien asia ja olemme olleet tuotteeseen tyytyväisiä. Makuna oli vanilja, mikä toi smoothien sekaan laitettuna lisämakua. Makuja on vanilja, suklaa ja maustamaton.

* Alla oleva teksti ja kuva on kopioitu Lootuskaupalta saadusta tiedosta.

_______________________________________________________________________

Third Wave Nutritionin Plantforce – riisiproteiini- tuotteet on kehitetty laatutietoisille asiakkaille, jotka haluavat käyttää kasvipohjaisia, puhtaita, ravinnerikkaita, hyvin imeytyviä ja hyvältä maistuvia tuotteita. Nämä huippulaatuiset kasvipohjaiset tuotteet tukevat terveyttä luonnollisella tavalla.

 • Valmistettu puhtaasta 90%:sta tummasta nopeasti imeytyvästä riisiproteiini-isolaatista
 • Laatu huippuluokkaa, valmistettu Tanskassa
 • Maukkaat, 100% luonnolliset maut (maustamaton, suklaa, vanilja)
 • Sisältää kaikki välttämättömät aminohapot
 • Maidoton, soijaton & gluteeniton
 • Soveltuu vegaaneille

Korkealaatuisen riisiproteiinin vaatimukset

Korkealaatuiset riisiproteiinivalmisteet uutetaan tummasta riisistä ja ne ovat puhdasta 90% kasviperäistä proteiinia.

Korkealaatuinen riisiproteiini on koko tuotantoprosessin primäärituote, eikä kolmansilta osapuolilta hankittua sivutuotetta ”crude- proteiinia”, joka on käynyt läpi monimutkaisia prosessointeja, kuten korkeita lämpötiloja tai heksaaniliuotuksia. Proteiinijauheita voidaan tuottaa ainakin kahdella tavalla:

 •  Riisitärkkelysteollisuuden sekundäärituotteesta crude- proteiinista valmistattua proteiinikonsentraattia
 •  Riisistä primäärituotteena uuttamalla valmistettua proteiini-isolaattia

Valmistusprosessissa täytyy olla tehokas filtteröinti, eikä lopputuotteessa saa olla jäämiä soijasta, maidosta, pähkinöistä, viljoista, kananmunista, kalasta tai äyriäisistä. Proteiinin valmistamisen yhteydessä siitä täytyy filtteröidä pois myös kaikki antinutrientit, kuten lektiinit. Lopputuotteen täytyy olla hypoallergeeninen, eli se ei saa sisältää mitään allergiaa aiheuttavia aineita.

Jotkut tuottajat käyttävät kuumennusta saadakseen aikaan ruskean värin ja poistaakseen kitkeryyden, kun sokerit ja proteiinit reagoivat keskenään. Korkealaatuinen riisiproteiini on uutettu hellävaroen minimilämmöllä samalla kontrolloiden tuotannon jokaista askelta. Lopputuloksena on luonnollisen makuinen riisiproteiini, ilman riisiproteiinijauheille tavanoimasta kitkeryyttä.

Parhaat makuaineet ovat 100% luonnollisia ja aitoja makuja, kuten vanilja- ja kaakaouutteita. Steviakasvista valmistettu steviauute on turvallinen kaloriton makeutusaine.

Kun tuotanto on valmis, raakamateriaali testataan useilla laboratoriotutkimuksilla, kuten raskasmetallien, bakteerien ja homeiden osalta. Tällä taataan tasainen korkea laatu. Samalla suoritetaan kattava GMO -tutkinta, jotta voidaan varmistua siitä, ettei raakamateriaalista löydy GMO:ta (geneettisesti manipuloitu organismi).

Tämä on erityisvaatimus EU:n alueella tuotettuihin tuotteisiin.

Plantforce riisiproteiini täyttää kaikki korkealaatuisen riisiproteiinin vaatimukset!

 

Plantforce

 

Yleistä proteiinien tarpeesta

 • Riittämätön proteiininsaanti johtaa lihaskataboliaan
 • Liikunnan lisääntyessä proteiinin tarve kasvaa
 • Proteiini auttaa painonhallinnassa
 • Ikäihmisten kannattaa huolehtia proteiinin tarpeesta
 • Nopeasti imeytyvä proteiinilisä laskee aterianjälkeistä verensokeria
 • Proteiinia tarvitaan kasvun rakennusaineeksi
 • Proteiinin tarve kasvaa raskauden ja imetyksen aikana
 • Erityisesti ikäihmisten, kasvissyöjien ja urheilua harrastavien kannattaa huolehtia proteiinin tarpeesta
 • Riisiproteiini on mainio proteiininlähde kasvisruokavalioon

Tekijä: meida360

Olemme onnellinen, toisistamme sydämestämme välittävä aviopari. Taistelemme Ilon ja onnellisuuden kautta kaikin keinoin. Elämäämme ilmestynyttä pienisoluista keuhkosyöpää vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.