”Lääkitys” kohdallaan osa2

Jatketaan siitä mihin eilisessä ykkösosassa jäätiin. Mikäli joku tulee mukaan nyt, lukematta osa 1:tä, kerron varoitukseksi saman, kuin eilen. Minä en edelleenkään ole onkologian ammattilainen ja pienisoluinen keuhkosyöpäni ei ole pätevöittänyt minua antamaan suoranaisia ohjeita kenellekään syöpädiagnoosin saaneelle tai terveelle ihmiselle. Luettelen vain aineet, joita itse olen käyttänyt yli kaksi vuotta, erittäin hyvällä menestyksellä. Jos joku syövän kanssa taisteleva saa kirjoituksistani rohkeutta kokeilla vaihtoehtoisia luomuhoitoja, vaikka lääketieteellisen koulukunnan antamien hoitojen tukihoitoina ja saa niistä apua sairauteensa. En ole kirjoittanut turhaan.

Kotoisen pakurin jälkeen hyppäämme Amazonin sademetsiin, Graviola puun kautta. Graviolan vaikuttava aine on nimeltään triamazon, joka tappaa syöpäsoluja, säästäen terveet solut. Mekanismi on verrattavissa aprikoosin siemeniin, joista kerroin aiemmin. Tutkimuksia graviolasta löytyy paljon 70- luvulta lähtien. Itse käytän graviolanlehtijauhetta, joko kapseleina tai jauheena suoraan terveysjuomani joukossa, annostus 1000mg aamulla ja 1000mg illalla.

Seuraavana vuoron saa toinen sademetsän syöpälääke, nimeltään cat’s claw tutummin kissankynsi. Kissankynsi rohdoksesta uutettu AC11- valmiste aktivoi elimistöä korjaamaan jo vaurioitunutta DNA:ta. Se on vesiliukoinen ja näin ollen erittäin hyvin imeytyvä solutasolla. Vahva kissankynsi-uute aktivoi kateenkorvan muodostamaan uusia aktiivisia T-soluja, jotka ovat kehon luontaisia immuunipuolustajia syöpäsairauksia vastaan. Käytän cat’s claw:ia, joko tippoina terveysjuoman joukossa tai kapseleina, annostus 1000mg aamulla ja 1000mg illalla.

Mausteena tunnettu kurkuma on yllättäen syöpää ehkäisevä aine. Vaikuttava aine siinä on kurkumiini, joka pystyy estämään syövän kasvua edistävien verisuonten syntyä eli angiogeneesiä. Kurkumiini on kemopreventiivinen eli sillä on syöpäkasvainten ja etäpesäkkeiden kasvua estävä vaikutus. Mustapippurin sisältämä piperiini moninkertaistaa kurkumiinin imeytymisen ja näin ollen myös terveysvaikutuksen. Itse käytän Bioteekin, kauppanimellä Cibusine TSE forte myytävää kurkumiinivalmistetta, jossa on lisäpotkua antamassa beetasyklodekstriinikompleksi. Niinpä yksi 33mg:n tabletti vastaa 4800mg:aa kurkumiinia. Otan yhden 33mg:n tabletin aamulla ja yhden 33mg:n tabletin myös illalla.

Seuraavaksi Resveratroli, joka on kurkumiinin tavoin vahvasti antikarsinogeeninen eli syöpää estävä biomolekyyli. Resveratroli on viiniköynnöksen puolustusjärjestelmän erittämä hormoni jota erittyy kasvin stressitilanteessa, esimerkiksi silloin kun viiniköynnöstä leikataan. Resveratrolin syöpäsoluja tappava vaikutus perustuu siihen, että se estää tietyn proteiinin kiinnittymisen DNA-molekyyliin solun sisällä. Resveratroli lisää myös syöpäsolujen apoptoosia eli solukuolemaa. Punaviini sisältää resveratrolia, mutta sitä ei voi juoda niin valtavia määriä, että saavuttaisi terveysvaikutuksia. Pikemminkin sillä saavuttaa haimatulehduksen ja muita epätoivottuja yhteiskunnallisia vaikutuksia. Itse käytän eri valmistajien uutteita tai tabletteja noin. 100mg aamuisin ja 100mg iltaisin. Kun käytän samanaikaisesti sekä kurkumiinia, että resveratrolia saan hiukan synergiaetua, koska ne vahvistavat toistensa tehoa.

Sitten kotoinen katajanmarja, jonka on havaittu jo pieninä pitoisuuksina olevan hyvin tappava syöpäsoluille. Se nostaa p53 proteiinin määrää soluissa, tämä proteiini säätelee useita solun sisäisiä tapahtumia esimerkiksi solusykliä ja apoptoosia eli ohjelmoitua solukuolemaa. Sillä on merkittävä tehtävä erityisesti syöpäsairauksissa, joista yli 50%:sa p53 ei toimi odotetusti ja solu pääsee jakaantumaan muodostaen syöpäkasvaimen. Katajanmarjojen käytössä on muistettava käyttörajoitukset ja kuuriluonteisuus. Vain 4-8 marjaa päivässä ja vain muutaman päivän ajan, jonka jälkeen pitempi tauko. Munuaissairauksista kärsiville ja raskaana oleville ei suositella ollenkaan. Minä jauhan 4 marjaa morttelilla aamujuomaan ja saman määrän iltajuomaan, kolmen päivän jaksoissa. Välillä pidän parin viikon tauon. Katajanmarja on voimakas diureetti, joten ei kannata ottaa silloin kun tietää, että virtsaamaan pääsy on hankalaa. Olen tilannut juniper- kapseleita iherb:istä joskus aikoinaan, mutta suomestakin katajanmarjoja saa hyvin luontaistuotekaupoista, itse ostin viime kerralla purkin city-marketin maustehyllystä 1,90€:n hintaan ja vaikutus oli aivan sama, kuin kalliimmissakin. Jokamiehen marjanpoiminta oikeuksilla marjoja saa kerätä myös metsistä, vaikka tarkkaan ottaen kysymyksessä ei ole marja, vaan käpy.

Heti perään toinen kotimainen ruoka-aine joka ehkäisee syöpää. Raakaa valkosipulia päivittäin nauttivat sairastuvat, tutkimusten mukaan, viisikymmentä prosenttia harvemmin syöpätauteihin, kuin valkosipulia käyttämättömät. Valkosipulin sisältämiä syöpäsolujen kasvua estäviä aineita ovat mm. diallyysisulfidi, S-allyylimerkaptokysteiini, S-allyylikysteiini ja ajoeeni. Käytän silloin, kun en halua levittää ympärilleni ihanaa valkosipulin tuoksua, hajuttomia puristeita tai kapseleita. Normaalisti käytän päivittäin runsaasti tuoretta valkosipulia ruoissa ja ilman ruokaakin. Huomion arvoista tässä on se, että kuumentaminen huonontaa valkosipulin lääkinnällisiä vaikutuksia.

Propolis eli mehiläiskittivaha on mehiläisten havupuiden silmuista keräämä ja sitten jalostama pihkamainen aine, sitä käytetään mehiläisyhdyskunnan terveyden ylläpitämiseen. Se sisältää yli neljääkymmentä erilaista flavonoidia, kuten pinosembriini, galangiini, pinobanksiini ja pinobanksiini-3-asetaatti. Sillä on sytostaattinen vaikutus, joten se estää solujen jakautumista. Propolista saa luontaistuotekaupoista tippapulloissa. Laitan sitä tippoina terveysjuomani joukkoon aamuin illoin.

Tämä riittäköön tällä erää, kun lisään vielä tohtori Johanna Budwigin kehittämän syöpää estävän ruokayhdistelmän, joka koostuu raejuustosta ja pellavansiemenöljystä. Tämä yhdistelmä aiheuttaa kemiallisen reaktion, joka muuttaa öljyn vesiliukoiseksi ja helposti solukalvoihin imeytyväksi. Pellavansiemenöljy sisältää mm. alfalinoleenihappoa ja lignaaneja, joilla on merkitystä syövän ehkäisyssä. Otan aamuin illoin 1dl:n raejuustoa ja lisään siihen ruokalusikallisen pellavansiemenöljyä.

Loppukaneettina mainittakoon, että pyrin pitämään elimistöni emäksisenä, koska syöpä tykkää happamasta ympäristöstä. Sanotaan, että jos elimistön ph pysyy n. 7,4 paikkeilla syöpä ei enää viihdy sellaisessa ympäristössä. Mikäli elimistöni alkaa muuttua liian happamaksi, otan muutaman ison lasin vettä, johon lisään ruokasoodaa 1rkl/tuoppi. Terveysmyymälästä ja apteekista saat hankittua edullisesti paperisia liuskavihkoja joilla saat helposti ja nopeasti mitattua elimistösi ph-arvon.

 

Tekijä: meida360

Olemme onnellinen, toisistamme sydämestämme välittävä aviopari. Taistelemme Ilon ja onnellisuuden kautta kaikin keinoin. Elämäämme ilmestynyttä pienisoluista keuhkosyöpää vastaan.

2 vastausta artikkeliin “”Lääkitys” kohdallaan osa2”

 1. Hei!

  Mieheni sairastaa samaa tautia, josta sinä olet onnen pekkana saanut parantuntua.
  Mistä graviola jauhetta saa ostaa? Entä miten tämä iherb toimii, tuleeko tulli maksuja yms?

  1. Hei Katja ja anteeksi kovasti, että vastaus viivähti.
   Vaimoni jalka särkyi ja on ollut sellaista hulinaa.

   Tosi surullista kuulla, että puolisosi sairastaa syöpää. Onko hän jo pitkään sairastanut?

   Graviolan osalta on ongelmana se ( iHerbiltä ), että emme ole saaneet sitä tilattua tänne Suomeen enää. Reiluun vuoteen ainakaan se ei ole enää onnistunut.
   Muuten olemme olleet iHerbiin todella tyytyväisiä ja toimitukset toimii nopeasti.

   Tullimaksu tulee jos tilaus ylittää tietyn summan.
   Nyt en vain muista paljonko summa tarkalleen, mutta netistä löytyy.
   Olikohan vähän vajaa alle 40,00 €.

   Olemme tilanneet graviola kapseleita http://www.inkanat.com. Nyt emme ole vähään aikaan tilanneet, kun tilasimme useamman purkin kerralla.

   Toivomme sydämestämme teille valoisaa tulevaisuuttaa ja lähetämme sylillisen halauksia teille vaikeaan tilanteeseen.
   Ja pahoittelut vielä kertaalleen, että vastaus viivähti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.