Syöpä ei vaivaa ja kevät etenee

Katselen ulos ikkunastani. Näen ulkona suurten lumihiutaleiden leijailevan maahan. Samalla katseella näen ikkunalaudallani keltaisen narsissin kukkivan kauniisti. Näky herättää pientä ristiriitaa mielessäni. Kuitenkin tiedän, että tähän aikaan keväällä satava lumi vain sulattaa ulkona olevaa vanhaa lunta nopeammin pois. Ja kohta narsissit kukkivat myös ulkona kauniisti.

Mieltäni kaihertaa hiukan myös toinen ristiriitainen tunne. Tiedän puolivuotiskonrollini olevan huhtikuussa ja tarkka päivämäärä verikokeisiin ja CT-kuvaukseen, sekä lääkärin vastaanotolle selviää vasta kutsukirjeestä. Odotan joka päivä postin tuovan kutsukirjeeni, jotta saisin merkitä käynnit kalenteriini. Kontrolli jännittää aina, vaikka tiedän sisimmässäni olevani terve. Tiedän sen yhtä varmasti, kuin sen, että kevät tulee ja narsissit puskevat itsensä viimeisten lumen rippeiden läpi ja kukkivat pian.

Tunnen elimistöni ja tiedän miltä syöpä tuntuu. Syövän tunnetta ei ole. Enemmän luotan kuitenkin syöpää tuhoaviin luonnon lääkkeisiin, joita olen käyttänyt kahden vuoden ajan. Tänäänkin olen nauttinut vaimoni annostelemat luonnon lääkkeet, sekä hänen valmistamansa raakaravintoa sisältävän smoothien.

Aikaisemmin kontrolleja joutui jännittämään kolmen kuukauden välein. Nykyään kontrollikäyntien välit ovat kuusi kuukautta. Jokaisen kontrolliin kuuluvan syöpälääkärin vastaanoton aikana olen kuullut, alkujaan niin suuren, pienisoluisen keuhkosyöpäkasvaimen pienentyneen entisestään. Viimeksi viisi kuukautta sitten siitä oli muistona vain muutaman millimetrin paksuinen arpijuoste.

Näillä positiivisilla ajatuksilla eteenpäin.

 

 

Tekijä: meida360

Olemme onnellinen, toisistamme sydämestämme välittävä aviopari. Taistelemme Ilon ja onnellisuuden kautta kaikin keinoin. Elämäämme ilmestynyttä pienisoluista keuhkosyöpää vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.