Suussa sulava suklaaherkku

Kirjoittelin toukokuun alkupuolella Plantforce- riisiproteiinista, jonka  saimme Lootuskaupasta testattavaksi.

Olemme nyt käyttäneet riisiproteiinia päivittäin ja se on ylittänyt siinä suhteessa odotukset, että miehen vatsa on kestänyt oikein hyvin ja ripulointia ei ole tullut. Täytyy myöntää, epäilin että mitä tuleman pitää vatsan suhteen, koska ruokavalion suhteen ei kovin pysty hurvittelemaan. Olemme olleet tuotteeseen tyytyväisiä. Tuote tuo smoothieen miellytävää vaniljan makua sekä täyteläisyyttä ja toki nälkäkin pysyy kauemmin poissa.

Tänään iltasmoothielle vaihteluksi tein ihanan ja suussa sulavan suklaa herkun.

Suklaaherkun raaka-aineita
Suklaaherkun raaka-aineita

Laitoin siihen raakakaakao jauhetta, kaakaovoita ( sitä on myös koristeena päällä ), Plantforce- riisiproteiinia, avocadoa, hunajaa sekä nesteeksi notkistamaan hieman pakuriteetä. Lisäksi mustaherukoita päälle sekä ripaus sekaan ruususuolaa ja jauhettua chiliä. Suosittelen! Terveellistä ja kaiken lisäksi suussa sulavan hyvää.

Tekijä: meida360

Olemme onnellinen, toisistamme sydämestämme välittävä aviopari. Taistelemme Ilon ja onnellisuuden kautta kaikin keinoin. Elämäämme ilmestynyttä pienisoluista keuhkosyöpää vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.