Hyviä uutisia

Markun kontrolli 6.5.2015Kuten aamulla lupasin. Palaan kertomaan uutiset syöpälääkärin vastaanotolta. Uutiset ovat todella hyviä. Mitään epäilystä ei jäänyt siitä, etteikö syöpä olisi pysynyt kurissa myös viimeisen puolen vuoden aikana. Seuraava kontrolli onkin sitten ensi marraskuussa.

Nyt on lupa nauttia alkavasta kesästä täysin rinnoin ja hoitaa terveyttään vielä paremmin kuin tähän saakka. Tunnen piston sydämessäni liikunnan vähäisyyden vuoksi talvisin. En vain jaksa lähteä lenkille kaupungissa, vaikka minulla olisi täällä todella hyvää, hyvinkin itseäni parempaa lenkkiseuraa. Vaimoni on nimittäin himoliikkuja ja lenkkeilee yleensä pari kertaa päivässä.

Onneksi olemme molemmat luontoihmisiä ja aiommekin liikkua luonnossa ja samoilla metsässä todella ahkerasti tänä kesänä. Metsässä liikkuminen on äärettömän rauhoittavaa ja voimaannuttavaa, sen tervehdyttävän vaikutuksen tuntee välittömästi metsään astellessaan.

Tällaisena päivänä, kun saa tavallaan luvan jatkaa elämäänsä, hyvien terveysuutisten jälkeen, terveyden merkityksen osaa asettaa oikeaan arvoonsa. Onhan se meille kaikille, ei enempää eikä vähempää, kuin elämän ja kuoleman kysymys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.