2 vastausta artikkeliin “Hyvää Ystävänpäivää”

 1. Kiitos samoin teille 🙂 Näin myöhässä kylläkkin. Olisi mukava kuulla miten syötte aamulla ja entä sitten iltaisella? Entä monta kertaa päivässä? Olen kuullut että osa syö n. Kolme ateriaa päivässä mutta itse en vielä ole oppinut siihen.. tuntuu että pakko syödä useammin. Olen myös lueskellut viime päivinä paastoamisesta ja sitä kiinnostaisi kokeilla, jos vaan uskaltaudun. Pätkäpaasto kiinnostelisi eniten 🙂

  1. Hei vaan. Ja anteeksi paljon vastaus viivähti. Tuntuu, että näin kevään tullen voisi olla ulkona kaiken vapaa- ajan.
   Aamuisin juomme smoothien, johon laitan vaihdellen raaka-aineita ja esim. hamppuproteiinia, jolloin tulee täydempi olo pitkäksi aikaa. Lisäksi syömme puuron joko lämpimän ja kypsennetyn tai tuorepuuron. Tuorepuurot ovat käteviä ja niistä saa tehtyä monen makuisia. Varsinkin kesällä ovat helteellä ovat ihanan raikkaita. Lämpimiä puuroja haudutamme välillä puu- uunissa maalla esim. manteli- tai kaurajuomaan ( hirssistä, tattarista tai riisistä ).
   Iltapala vaihtelee. Välillä pyöräytän smoothiekulhon tai syömme salaattia, lämpimiä kasviksia, lämpimiä voileipiä ym. Meillä syödään vähän ja suht useasti, koska puolisollani on 2 tyypin diabetes ja liian pitkä ateriaväli humauttaa sokerit alas ja olo on sitten ” aivan vetämätön”.
   Jos sokeri menee alas ja huonoon oloon sekä nälkäänsä syö isomman annoksen varsinkin ” höttöruokaa”, jossa paljon hiilihydraattia niin sen jälkeen sokeri pomppaa ylös ja puolisoni nukkuu vaikka istualleen. Kokemusta myös tuosta istualleen nukkumisesta.
   Paastoa emme ole kokeilleet. Olisi mielenkiintoista, mutta juuri tuo puolisoni diabetes on mietityttänyt.
   Oikein ihanaa kevättä sinulle ja kiitos viestistäsi. Nautitaan keväästä ja aurinko energiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.