Iloisia tuliaisia


Saimme ilostuttavan paketin painosta, kun ensimmäinen erä kortteja saapui. Nämä kortit ovat mattapintaisia ja pyöreäkulmaisia.

Ensimmäiset kortit ovat jo blogikaupassamme.

Lisää kortteja tulossa lähiaikoina, kun valitsemme niihin kauniit kuvat ja kuviin sopivat mietelauseet.

Korttien kuvat ovat itse ottamiamme.

Kortit olivat juuri sellaisia kuin toivoimmekin.

Korteissa on ajatuksia herättäviä mietelauseita, joilla voit ilahduttaa läheistäsi tai itseäsi. Kortin toinen puoli on kokonaan puhdas ilman tekstejä tai viivoja niin että voit kirjoittaa sinne kortin saajalle tervehdyksen.

Kortilla voit tuoda myös lohtua vaikeassa elämäntilanteessa olevan arkeen, kun kirjoitat vielä kortin toiselle puolelle tervehdyksen.

Kortti on aina mukava saada ja siinä saatteena käsinkirjoitettu tervehdys lämmittää mieltä.

Toinen suuri ilostuttava kirje saapui myös, kun kirjekuoresta paljastui tuotemerkit vaatteille.

Tuotemerkin nimeksi laitoin Hämyni.  Tuotemerkin nimi tuli puolisoni mukaan, koska häntä kutsuttiin nuorempana Hämyksi.

Kuten jo aiemmin olen kirjoittanut tämän tuotemerkin alle tulee lähinnä trikoopipoja sekä lasten- ja vanhustenvaatteita. Yksi tuote mikä on ollut kysytty päiväkeskuksissa ovat vanhan kansan esiliinat ja niitä on tulossa myös. Minulla on usein ollut joulun alla esiliinoja myynnissä ja ovat todella pidettyjä. Oma mummoni piti usein lapsuudessani esiliinaa ja hänellä oli erikseen arki- ja pyhä esiliina. Samoin oma äitinikin on pitänyt esiliinaa ja pitääpä usein edelleenkin leivän teossa varsinkin ½ esiliinaa.

Vanhusten samoin kuin lasten vaatteissa pidän tärkeämpänä sitä, että vaatteet ovat helposti puettavia, materiaalit pesunkestäviä ja tietenkin kauniita.

Vanhusten housuihin ja hameisiin tulee säädettävä kuminauha vyötärö sekä osassa housumalleissa säädettävä kuminauha myös lahkeensuussa. Kuminauha lahkeensuussa tuo turvallisuutta varsinkin huonosti liikkuville, kun lahje ei tartu niin helposti mihinkään.

Vaatteisiin kiinnitetään valmiiksi nimikointilappu, jolloin vaatteeseen on helppo kirjoittaa vaatteenomistajan nimi.  Nimikointi on tärkeää varsinkin jos vaatteet menevät pesulaan esim. asumispalveluyksiköissä.

Ompelupuolen ehdin täysillä käynnistää kesän aikana, kun päiväkeskukset- ja toiminta ovat monessa paikassa suljettu kesällä muutaman viikon ajan.

 

Tekijä: meida360

Olemme onnellinen, toisistamme sydämestämme välittävä aviopari. Taistelemme Ilon ja onnellisuuden kautta kaikin keinoin. Elämäämme ilmestynyttä pienisoluista keuhkosyöpää vastaan.

2 vastausta artikkeliin “Iloisia tuliaisia”

  1. Tämä blogi antaa älyttömästi voimaa! Ihana on lukea täältä hyviä uutisia. Äidilläni todettiin rintasyöpä syksyllä, joka leikattiin. Nyt ilmeisesti keuhkoissa on näkynyt jotain. Päivä kerrallaan ajattelu helpottaa hieman. Käytättekö edelleen päivittäin ruokasoodaa? Ja kuinka paljon kerrallaan? Entä havupuu juoma? Onko siitä ollut apua? Kaikkea hyvää teille molemmille ja kiitos tästä blogista joka auttaa jaksamaan!

    1. Kiitos ihanasta kommentistasi. Juuri mainitsemaasi voimaa haluamme lukijoidemme saavankin blogistamme. Sinulle ja äidillesi toivotan oikein paljon voimaa ja positiivista ajattelua vaikka mitä tulisi eteen elämässä. Vastukset murenevat parhaiten, kun jaksaa suhtautua positiivisella asenteella vastoinkäymisiin.
      Käytämme edelleen sekä ruokasoodaa, että havupuu juomaa. Mielestäni niistä on ollut apua. Tunnetusti syöpäsolut tykkäävät happamasta elimistöstä ja ruokasooda muuttaa elimistöä emäksisemmäksi, eli vähemmän happamaksi. Havupuu-uutejuoma sisältää helposti imeytyvässä muodossa mm. polyfenoleja ym. jotka estävät syöpäsolujen leviämistä elimistössä ja lisäävät apoptoosia eli solukuolemaa syöpäsoluissa, joka niistä puuttuu toisin kuin terveistä soluistamme. Kaikkiin terveisiin soluihimme on sisäänrakennettu ohjelma, joka määrää solujemme iän. Toiset solut elävät kauemmin ja toiset vähemmän aikaa. Soluihimme ”ohjelmoitu” apoptoosi tappaa ne aikanaan ja kuolleet solut korvautuvat elimistössämme uusilla. Syöpäsolut ovat sellaisia pirulaisia, että niistä puuttuu edellä mainittu apoptoosi täysin ne eivät kuole automaattisesti, päinvastoin ne vain jatkavat jakaantumistaan. Siksi tarvitsemme luonnosta saatavia lääkinnällisiä aineita. Ruokasoodaa käytän nykyään pari teelusikallista päivittäin juomaveden joukossa ja havupuu-uutejuomaa kaksi desiä päivässä. Kaikkea hyvää sinulle ja äidillesi ja Kiitos kiitoksistasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.