Uusia tuulia


Hei vaan pitkästä aikaa kaikille. Toivotamme teille tälle vuodelle terveyttä ja onnea.

Vuosi vaihtui ja uusia innostavia juttuja sen mukana.

Blogiimme tulee uusi kategoria: Käsityöt.

En tehnyt isoja Uuden Vuoden lupauksia niin kuin en normaalistikkaan. Vuosi sitten tein lupauksen, että otan itselleni enemmän aikaa ja panostan elämässäni mielenrauhaan. Voin sanoa, että se toteutui osittain. Nyt vain innolla odotan, kun päivät pidentyy ja kevättä kohti mennään sekä uusia kivoja juttuja työrintamalla. Blogiimmekin tulee myyntiin tuotteita tämän uuden kategorian puitteissa.

Olimme Joulun maalla ja sillä korkeuksilla olikin oikein joulukortti maisema, koska lunta on niin runsaasti puissakin. Tunnelma valaistuksestakin joutui nauttimaan pakolla, koska lumimäärästä johtuen sähkökatkoksia oli välillä.

Vietimme mukavan Joulu- päivän kotipaikallani sukumme kesken seurustellen, syöden ja mäkeä laskien sekä joulun aikaan sisustimme puolisoni kanssa hänen äidilleen huoneen mummon omilla tavaroilla.

Jouluna pääsivät oikeuksiinsa myös vanhasta talosta kesällä pelastamamme Karhu- lasipurkit sekä vanha ikkuna. Yritimme pelastaa viime kesänä vanhasta mökistä kaikkea mistä pidimme, koska katto oli jo osittain romahtanut ja tämän talven lumimäärällä voi katto romahtaa lisää.

Käsityöihmisenä olen sisustuksessakin yksityiskohtien ystävä ja tykkään myös itse tehdä mahdollisimman paljon varsinkin ompeluun liittyviä juttuja. Eli tykkään, että kodissa on kauniita yksityiskohtia.

Pitkähkön tauon jälkeen aloitin taas ompelun työn puitteissa. Aikaisemmin ompelin asiakastöitä pääasiassa vaatteita ja tietenkin sisutusjuttuja ollessani verhokaupassa töissä. Koulutukseltani olen mallipukineidenvalmistaja/ pukeutumisneuvoja

Joulun alla ompelin myyntiin” lörppä” trikoopipoja, sekä ennakkotilauksia. Suosikkejani trikoissa on ehdottomasti digiprintit. Trikoopipot ovat kivoja, koska niissä voi aikuisetkin leikitellä väreillä ja kuoseilla.  Huomasin, kun olin tehnyt nipun pipoja, että eläinystävänä lähes kaikissa pipoissa ” seikkailivat” eläimet. Pipoissa on kokoja 44-58.

Jatkossa tekemiäni tuotteita tulee myyntiin myös blogiin. Pääasiassa lasten vaatteita sekä trikoopipoja. Aikuisten vaatteitakin valmistan, mutta niissä kohderyhmänä on ikääntyvät ja myynti tapahtuu ainakin tällä hetkellä vielä suoramyyntinä palvelutaloilla/ päiväkeskuksilla. Materiaalit ovat normaali pesunkestäviä, helposti puettavia ja ikääntyneiden eritystarpeet huomioiden.

Lisäksi työnalla upeita kortteja valokuvista, joissa voimaannuttavia värssyjä elämän eri tilanteisiin.

Kortti ja käsityö jutut ovat muhineet jo useamman kuukauden työnalla ja taka-alalla, mutta aikataulu puutteen vuoksi ei ole ollut mahdollista alkaa toteuttamaan. Nyt tilanteen muuttuessa tämäkin mahdollistuu. Tilanteemme muuttui siinä suhteessa, että eräänä päivänä puolisoni äiti ilmoitti meille surumielisesti, mutta päättäväisesti, että hän haluaa muuttaa asumispalveluyksikköön. Kysyessämme hämmästyneenä syytä hän sanoi, että haluaa vapauttaa meidät niin, että voimme asua myös kotonamme. Hän sitoi meitä mielestään liikaa, koska muut hänen läheiset eivät hänen mielestään halunneet auttaa tässä vaikeassa tilanteessa häntä ja meitä.

Tällä hetkellä on tilanne se, että hän asuu nyt intervallihoito- jakso nimikkeellä asumispalveluyksikössä.

Isona plussana täytyy vielä mainita ja antaa iso kiitos ihanille ja ymmärtäväisille hoitajille.

 

 

Tekijä: meida360

Olemme onnellinen, toisistamme sydämestämme välittävä aviopari. Taistelemme Ilon ja onnellisuuden kautta kaikin keinoin. Elämäämme ilmestynyttä pienisoluista keuhkosyöpää vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.