Roosa nauha-päivä 13.10.2017

Tänään vietämme Roosa-nauha päivää ja toivottavasti mahdollisimman moni on hankkinut tai hankkii itselleen sekä läheisilleen lahjaksi Roosa-nauhan. Roosa-nauhan hinta on vain 3,00 €.

20171013_100926_resizedRoosa- nauhoja löytyy useista myyntipaikoista ympäri Suomea.

Tuolla summalla voit tukea rintasyöpätutkimusta sekä rintasyöpäpotilaita ja heidän lähesiään. Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä Suomessa.

Roosa-nauha kampanjalla tuetaan siis suomalaista rintasyöpätutkimusta ja näin pyritään turvaamaan korkea hoidon taso jatkossakin ja kehittämään uudenlaisia hoitomuotoja. Roosa-nauha on edullinen ja helppo tapa osallistua ja turvata, että mahdollisimman moni rintasyöpäpotilas paranisi syövästä ja askel askeleelta olisi mahdollisuus päästä lähemmäksi sitä, ettei kenenkään tarvitsi tulevaisuudessa kuolla syöpään.

Toinen tärkeä asia mihin Roosa nauha- keräyksen tuottoa käytetään on Syöpäjärjestön maksuton neuvontapuhelin. Neuvontapuhelimesta saa asiantuntevaa apua, tukea sekä neuvontaa mikä on monelle potilaalle, mutta myös sairastuneen läheisille erittäin tärkeää.

Roosanauha- kampanjalla on myös erilaisia yritysyhteistyökumppaneita, jotka tukevat keräystä erilaisilla kampanjatuotteilla. Tuotteiden hinnasta lahjoitetaan ennalta sovittu lahjoitusosuus syöpätutkimukseen, eli näitä tuotteita ostamalla voit myös tukea hyvää ja tärkeää asiaa. Yllätä itsesi tai ilostuta itseäsi esim. Roosa-nauha kukkakimpulla, pullilla, suklaalla tai nyt pimeän aikaan tarpeellisella heijastimella ym. ym. Tuotteita on paljon eli varmaan jokaiselle löytyy mieleinen.

Tänä vuonna kauniin Roosa-nauhan ovat suunnitelleet Duudsonit.

Ole sinäkin mukana ja haasta ystäväsikin olemaan mukana tässä hienossa keräyksessä, jonka teemana on tänä vuonna ” Rohkeudelle ”.

Kiinnitä siis Roosa-nauha näkyvälle paikalle ja pue pinkkiä vaatetta ja asustetta päälle muistuttamaan keräyksestä sekä siitä, että meillä on mahdollisuus tukea ja auttaa rintasyöpäpotilaita ja heidän läheisiään. Tänäkin päivänä monen elämä mullistuu ja hän saa rintasyöpädiagnoosin. Se on pelottava uutinen sekä surullinen uutinen potilaalle, mutta myös läheisille.20171013_100734_resized

Tänään pukeudun itsekin pinkkiin, kun lähdemme anoppia ilostuttamaan. Pinkki huivi kaulaan ja vaaleanpunasävyinen raitapaita päälle. Ja kiinnitän Roosa-nauhan takkiin.

Toivomme parempaa huomista ja uskoa tulevaisuuteen kaikille rintasyöpäpotilaille sekä heidän läheisilleen.

 

Tekijä: meida360

Olemme onnellinen, toisistamme sydämestämme välittävä aviopari. Taistelemme Ilon ja onnellisuuden kautta kaikin keinoin. Elämäämme ilmestynyttä pienisoluista keuhkosyöpää vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.