Ilo ja onni muuttui taas paniikiksi Pääsiäisen jälkeen

Pääsiäinen on vietetty. Kävin kirkossa kuuntelemassa Pääsiäisen sanomaa. On nautittu hankiaisista ja sukulaisten virkistävästä seurasta, etsitty tätitettävien kanssa pääsiäismunia ja kaikki löytyivät, vaikka toinen täti piilotti ne hyvin sekä, pelattu jalkapalloa ja lenkkeilty.Käsien kuva muokattu

Vietimme tietenkin tässä tilanteessa eniten yhteistä aikaa puolisoni äidin seurassa ja söimme hyvin.

Eli Pääsiäinen meni onnellisissa merkeissä.

Tulimme eilen illalla kotiin iloisilla ja onnellisilla mielin, kun mieheni veli jäi hoitamaan äitiään.

Iloinen mieli kyllä muuttui välittömästi paniikin puolelle, kun plarasimme kotiin päästyämme posteja ja puolisolleni oli tullut puolivuotiskontrolliin ajat. Hienoa tietenkin, että hän saa käydä kontrolleissa, mutta jännitykselle ei voi mitään.

Vajaan viikon sisällä on kuvantaminen, verikokeet sekä tulosten kuuleminen. Nyt olen jo niin kauhuissani, että voisin loppuviikon maata peiton alla kokonaan, mutta työvelvoitteet täytyy toki hoitaa.  Puolisonikin tunnusti, että häntä jännittää kovasti, mutta yrittää pysyä tyynenä tietäen minun paniikinomaisen tilan. Olemme huomanneet, että mitä kauemmin hänen syövän toipumisestaan on, sitä enemmän kontrollit pelottavat. Johtuen siitä, että pienisoluisen keuhkosyövän ennuste on todella huono. Viiden vuoden päästä diagnoosista on hengissä valitettavasti alle kaksi prosenttia sairastuneista. Puolisoni syövän toteamisesta on nyt vähän reilu 4- vuotta.

Ja tämäkään kerta ei tee taas poikkeusta, koska ennenkin vähän ennen kontrollia on tullut jokin uusi vaiva ja tällä kertaa puolisoni vasempaan ohimoon on koskenut muutaman päivän.Relax 2

Päätimme. En tiedä kuinka onnistuu, että yritämme rentoutua, nauttia ”vapaastamme” ja kotona olostamme positiivisin mielin ja ajattelemme vain positiivisia asioita, negatiiviset ajatukset ja stressin työnnämme pois. Positiivisten ajatusten kirjat täytyy taas kaivaa esiin.

Kuitenkin  se mielenrauhan säilyminen on tärkeää ja joka päivä yritänkin rentoutua ja tyhjentää pääni hetkeksi ajatuksista pois. Olen huomannut, että parhaiten se onnistuu, kun käyn pitkälleni ja mietin, että kaikki huolet valuu päältäni pois kuin vesi suihkussa ja sitten keskityn vain hengittämiseen. Näin yritän helliä terveyttäni.

Toivomme, että saisimme kontrollista puhtaat paperit ja pääsisimme levollisin ja onnellisin mielin nauttimaan keväästä ja odottamaan kesää.

Joka kerta teen myös itselleni lupauksen,  mitä lupaan tehdä jos tulokset ovat hyviä. Itse asiassa tämä blogin pitäminenkin lähti liikkeelle siitä, kun kerran lupasin, että jos tulokset on hyvät rupeamme kirjoittamaan blogia.  Ja yhtäkään päivää en ole katunut päätöstäni, olemme saaneet niin paljon ihanaa vertaistukea. Olemme kokeneet kohtalotovereiden kanssa iloisia ja onnellisia tapahtumia ja se antaa itsellemmekin uskoa, mutta myös hyvin surullisia, kun läheiset ovat kirjoittaneet, että heidän läheinen on nukkunut ikiuneen sairauden uuvuttamana.

Tänään saimme iHerbiltä täydennyksiä luontaistuotteisiin. Paketissa tuli Graviola, Cat´s Claw sekä Artemisia. Nuo onkin yleisimpiä aineita, joita tilaamme iHerbiltä.

Seuraava projekti luontaistuotteissa on, että meinaan tehdä itse katajanmarjauutetta, josta luin erittäin hyvän artikkelin Luontaisterveys- lehdestä syöpään liittyen. Postaan siitä sitten, kun se on ajankohtainen olipa lopputulos uutteen onnistumisen kannalta mikä tahansa.

Palaillaan taas asiaan ja toivotaan, että saisimme ilmoittaa iloisia uutisia. Tietenkin toivon myös kaikille, joilla on kontrolli edessä, että saisitte hyviä uutisia. Ja kaikille tasapuolisesti toivon eniten terveyttä ja onnea elämään. Nautitaan keväästä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.