Luontaistuotehankintoja

Nyt elellään siis jännittäviä aikoja, mieheni kävi verikokeissa eilen perjantaina 24.4. Ensiviikolla CT-kuvaus ja onneksi vielä pari viikkoa aikaa lääkärinvastaanottoon. Nyt pienikin yskäisy miehelläni saa aikaan sen että kysyn heti: ” onko erikoista tunnetta keuhkoissa?”

Postasin aiemmin, että tilasimme täydennystä luontaistuotteisiin. Nyt on käytetty jo jonkin aikaa ja tyytyväisiä olemme olleet. Artemisian olemmekin aina ottaneet uutteena. Aloimme käyttämään artemisiaa, luettuamme Luontaisterveys- lehdestä 3/2014 mielenkiintoisen artikkelin. Suosittelen lukaisemaan jos kiinnostaa! Cat´s claw ( kissan kynsi ) on ollut aiemmin kapseleina sekä graviola on ollut joko kapseleina tai jauheena. Uutteet on olleet riittoisia, mutta maku niin kuin yleensäkin uutteissa voimakas, väkisinkin irvistyttää juonnin päälle. Laitan ne yleensä pieneen määrään nestettä ettei koko smoothie annos maistu voimakkaalle. Varsinkin graviola oli oikein hyvä tuttavuus uutteena. Kapselina se on ollut myös hyvä, mutta jauheena se on tehnyt puolisolleni pahoinvoinnin tunnetta varsinkin aamulla otettuna.

Uutteet
Uutteet

Viimeiset täydennykset mitkä hankimme muutama päivä sitten luontaistuote puolelle oli pakuritee, aprikoosinsiemenet, MSM-rikki  ( rikissä käytämme Bergström Nutrition Opti-MSM, laadukkuuden ja puhtauden vuoksi ) sekä Sekure- tabletit, se on helppo tuote, koska samassa ” paketissa” tulee kurkumiini, resveratroli sekä seleeni. Seleeniä käytämme jatkuvasti, koska ruokavaliomme ei sisällä kovin paljoa sellaisia ruoka-aineita, joista saisi tarpeeksi seleeniä. Parapähkinää ei tule päivittäin kuitenkaan käytettyä. Eri pähkinöitä käytämme vaihdellen liotettuna. Pakuria käytän aina smoothien pohjana, näin sitä tulee käytettyä joka päivä kaksi kertaa.

Viime hankinnat
Viime hankinnat

Tämän aamun smoothie hetki oli sellainen, että laitoin smoothien sekaan jo auringossa kasvaneita parsakaalin versoja. Lisäksi laitoin parsakaalia, pinaattia, linssin ituja, mustikkaa, banaania, kylmäpuristettua pellavasiemen öljyä sekä spelt- kuitulisää. Yleensä laitan smoothien eniten vihreää väriä. Lopputuloksesta tuli kauniin värinen ja herkullinen. Banaani toi täyteläisyyttä rakenteeseen.MEIDÄNNOKIA - WIN_20150423_231930MEIDÄNNOKIA - WIN_20150423_225608 (3)

Tekijä: meida360

Olemme onnellinen, toisistamme sydämestämme välittävä aviopari. Taistelemme Ilon ja onnellisuuden kautta kaikin keinoin. Elämäämme ilmestynyttä pienisoluista keuhkosyöpää vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.