Tyylipersoona, osa 7. Citytyyli

Tyylipersoonista olen käsitellyt enemmän osa 1, josta voi käydä lukaisemassa enemmän.

Käytätkö paljon aikaa ulkoisen olemukseesi viimeistelyyn? Tyylipersoonasi voi olla citytyyli.

City tyylipersoonan vaatteet ja asusteet ovat laadukkaista materiaaleista valmistettuja, tyylikkäitä jopa ylellisiä. Kokonaisuus on tarkkaan harkittu.

Citytyyli seuraa mieluummin trendisuuntauksia, mutta ei yleensä sorru viimeisimpään pintamuotiin. Vaatekaappi on harkiten ja suunnitelmallisesti koottu, jolloin vaatekaapin vaatteet ja asusteet sopivat hyvin toisiinsa yhdistettäväksi.

Värimaailma on pääasiassa neutraali, samoin väriyhdistelmät. Asusteet piristävät asua. Kokonaisuus on yksinkertainen ja tyylikäs. Esimerkiksi laadukkaiden farkkujen seuraksi yhdistetty nahkatakki. Tämä tyylipersoona huomataankin nuorekkaan tyylikkäästä pukeutumisesta. girl-689170_1920Vaatekaapista löytyy hyvin istuvia jakkuja, paitapuseroita ym. farkkuihin yhdistettäväksi. Jakuissa voi olla tyylikkyyttä ja ylellisyyttä lisäämässä esim. kultaiset napit.

Toki vaatekaapista löytyy myös hyvin istuvia suoria housuja, sekä mekkoja ja hameita. Mekotkin ovat tyyliltään yksinkertaisia, mutta varsinkin juhlallisemmassa mekossa voi olla näyttäviä yksityiskohtia tuomassa juhlavuutta.

Asusteet ovat iso osa pukeutumista ja citytyyli satsaakin paljon esim. aurinkolaseihin, hattuihin, kenkiin, laukkuihin, vöihin ym.

Huiveissa esim. pashminat sopivat tyyliin, sekä tyylikkäät hatut. Korut ovat laadukkaita kuten klassisella tyylipersoonalla, mutta näyttävämpiä esim. kultaa, valkokultaa ja hopeaa, joissa voi olla näyttävyyttä lisäämässä timantti. Kellotkin ovat yleensä kauniita ja isohkoja.jewelry-390328_1920

Jos koet, että olet pukeutumisessa tyylin taituri päästä varpaisiin, tyylipersoonasi on citytyyli.

Tutustu Spartoon luksustuotteisiin Loistettuaan ensin kategorioissa kengät ja käsilaukut, Spartoo.fi-osoitteesta löytyy nyt myös osio nimeltä luksus. Tästä osiosta voit löytää joukon hienostuneita malleja muodin asiantuntijoilta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.