Vartalon tasapainottaminen

Tällä kertaa käyn läpi vartalon tasapainottamista.

Isot rinnat= Käytä v- päänteitä tai syvempiä kaarevampia malleja. Vältä kuitenkin liian avoimia ja syviä malleja. Jos vierastat syvempiä päänteitä, pue alle ohut paita, joka näkyy pääntieltä ja helma voi olla topissa hieman pidempi, jolloin näkyy päällys paidan alta, tuo ylävartaloa pidentävän vaikutelman, jolloin rinnatkin näyttävät sopusuhtaisemmalta. Pienet pääntiet ja poolot ei sovi, koska korostavat yläosan täyteläisyyttä. Yksinkertaiset yläosat. Korujen pituuden ei pitäisi päättyä rintojen korkeimmalle kohdalle. Kankaat sileitä, laskeutuvia ja girl-254708_1280joustavia. Yksivärinen tai vinot linjat hyviä. Sopivat ja muotoihin istuvat leikkaukset. Jos yläosa on väljä, et ole omenavartaloinen, suosi vöitä vyötäröllä, ettei vartalo näytä tasapaksulta. Hihanpituuden ei pitäisi päättyä rintojen korkeimman kohdan tasolle. Alaosan vaatteiden ei pitäisi päättyä reiden- eikä säärten paksuimpaan kohtaan, kokonaisuudesta tulee tasapaksu ja jalat näyttää lyhemmiltä.  Panosta sopiviin ja hyvin istuviin rintaliiveihin.

Pienet rinnat= Yksityiskohtia, joilla saat muotoa ja häivytettyä rintojen aluetta, rypytyksiä, aplikointeja, taskuja, kauluskäänteitä, kuvioita ja vaakasuoria linjoja. Kerrospukeutumista. Jos kaula ei ole lyhyt eikä kaksoisleukaa, poolokaulukset sopii hyvin.

Tukeva vyötärön seutu= Vältä tiukkoja malleja sekä lyhyitä yläosia. Lantiolle väljähkösti laskeutuvat yläosat parhaimpia.  Vinot leikkaukset. Pudotetut vyöt saavat näyttämään vyötärön kapeammalta ja vievät huonion pois vyötärön alueelta.woman-50162_1280

Paksut jalat= Vältä ihonmyötäisiä vaatteita tai paksuja, tiukkaan kudottuja kohokuvioisia kankaita. Väljähköt/ väljät, hyvin laskeutuvat alaosat parhaita. Pidä alaosa yksivärisenä, ettei katkokset katkaise jalkojen pituutta, jolloin jalat näyttää paksummalta. On tärkeää ettei hameiden tai mekkojen helmat pääty jalkojen leveimpään kohtaan. Pitkät hameet sopii kauniisti. Edestä avoimia kenkiä, joissa ei liian kapea kärki ja muutama sentti korkoa ( ei liian kapea ja hentoinen korko ). Pitkät ja linjakkaat saappaat tuo kaventavan ja pidentävän vaikutelman, varret ei saisi olla ollenkaan tiukat. Nilkkaremmit korostaa paksuutta ja lyhentävät jalan pituutta. Vältä kiiltäviä, vaaleita sekä kohokuvioisia sukkahousuja.

Ohuet jalat= Kohokuvioiset sukkahousut.  Samoin kuvioidut alaosat häivyttää jalkojen ohuutta. Vältä tiukkia, ihonmyötäisiä vaatteita alaosassa. Siroja kenkiä, voi olla yksityiskohtia etuosassa sekä nilkkaremmit, joissa kapea korko. Saappaissa vältä liian väljiä varsia, korostaa säärten ohuutta. Linjakas, hyvin istuva ja jämäkkä varsi sopii paremmin kuin tiukka stretch varsi, joka myös korostaa ohuutta.

Paksu kaula= Kapeat v- pääntiet ja kauluspaita, jossa ainakin ylin nappi auki ja kaulus nostettu ja avattu. Korut pitkiä. Jos haluat käyttää huiveja, käytä kevyehköjä, pitkänä eteen sidottuja tai pitkänä vapaana roikkuvaa. Vältä laskettua hartialinjaa, lyhyitä kaulakoruja, muhkeita huiveja sekä pyöreitä, pieniä päänteitä. Lyhyemmät tai ylös kiinnitetyt kampaukset parhaita. Pitkät, raskaat hiusmallit voivat tuoda lisäksi kaulaa lyhentävän vaikutelman. Hiusten pituuden ei pitäisi myöskään päättyä paksun kaulan kohdalle.